PROJECTEN

Eengezinswoning Haarlem (NH)

Een oude en gedateerde eengezinswoning in Haarlem moest eens grondig onder handen worden genomen. De badkamer moest van de begane grond worden verplaatst naar de eerste verdieping. Toen is gelijk het toilet meegenomen in het ontwerp. Ook de keuken is vervangen door een moderne, hedendaagse keuken. Een gezellige woning waarbij de de ruimtes een logischere functie en plek hebben gekregen. 

(Aannemer: Bouwbedrijf aan Huis, Amsterdam)

"Ter hoogte van de spoelbak zat een tuindeur. Deze hebben we naar de ruimte achter de keuken verplaatst, zodat de nieuwe keuken kon worden vergroot"

"De nieuwe badkamer is gerealiseerd in de oude kinderkamer op de eerste verdieping boven het toilet van de begane grond. Vanwege de leidingen en pijpen die naar boven moesten, is er een nis gemaakt in het toilet"

"Als je zo dicht bij het strand woont, dan is het heerlijk om dat strandgevoel ook in je slaapkamer terug te vinden. Door de kleuren blauw, zand en grijs hebben we dat weten te realiseren"

10 Keuken.jpg

Oude situatie