NIEUWS & EVENEMENTEN

NIEUWS & EVENEMENTEN

WOON- EN INTERIEURBEURZEN

Binnenkort weer een overzicht van beurzen die de komende tijd plaatsvinden.

AFGELOPEN BEURZEN


17-22 APRIL, SALONE DEL MOBILE | MILAAN

De de Salone del Mobile is een van de grootste europese meubelbeurzen, gehouden in Milaan, waar het allernieuwste op het gebied van meubels en design tentoongesteld wordt. Meer dan 2000 exposanten tonen op meer dan 200.000 vierkante meter het (nieuwste) neusje van de zalm. Voor de echte interieurliefhebber een must om deze beurs een keertje te bezoeken.

Toegangkaart voor één dag €30,00 (voor één persoon) of €44,00 (voor twee personen). Alleen op 21 en 22 voor particulieren.
www.salonemilano.it/en/


7 & 8 APRIL, DESIGN ICONS, VINTAGE DESIGN BEURS | DE KROMHOUTHAL, AMSTERDAM-NOORD

Zestig professionele vintage designhandelaren uit heel Europa keren op 7 + 8 april terug naar Amsterdam voor Design Icons 2018. Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel.

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Overkant. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan ’t IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.

Toegangkaart voor zaterdag 7 april €10,00 en zondag 8 april €5,00. Voor liefhebbers en professionals is er een preview tijdens de stand opbouw op de zaterdag vanaf 12 uur. Preview tickets zijn bij binnenkomst verkrijgbaar voor € 25,00.
www.design-icons.nl


9-11 MAART, BEURS EIGEN HUIS | JAARBEURS, UTRECHT

Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstockt voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Je komt in persoonlijk contact met specialisten welke informeren over alle mogelijkheden en noviteiten.

Toegangkaart voor één dag €14,00 (online) of €17,50 (op de locatie).
www.realiseerjedroomhuis.nl/beurs-eigen-huis/


9-11 MAART, SECOND HOME BEURS | JAARBEURS, UTRECHT

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Toegangkaart voor één dag €10,00 (online na registratie) of €15,00 (op de locatie).
www.secondhome.nl


9-13 FEBRUARI, AMBIENTE | MESSE, FRANKFURT

Ambiente is ‘s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs. In 2018 wordt Nederland het partnerland van de Ambiente. Ambiente bestaat uit drie internationaal toonaangevende vakbeurzen, namelijk Dining, Giving en Living.

Living: Volledig ingericht op uw vereisten – op de toonaangevende beurs Living vindt u al het nieuws van het internationale Interior Design. Of het nu gaat om de pure emotie rond het wonen, binnen en buiten, om concepten voor een inrichting op niveau, sfeervolle accessoires en ideeën voor de aankleding, of om het design op de afdeling Loft: u zult zich er thuis voelen. Want hier bent u omgeven door een veelheid aan ideeën die zo sprankelend zijn dat ze u – en uw zaak – vleugels zullen geven.

Toegangkaart voor één dag €28,00 (online) of €37,00 (op de locatie).
ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html


5-11 FEBRUARI, STOCKHOLM FURNITURE & LIGHT FAIR / DESIGNWEEK | STOCKHOLM

Mis het niet! 700 bedrijven tonen hun nieuwste producten, zo nieuw dat je het nog niet in de winkels vindt. Op de Stockholm Furniture & Light Fair vind je gloednieuwe meubelen en de laatste ontwerpen op het gebied van verlichting. Het is DE mogelijkheid van het jaar om geïnspireerd te raken, neem deel aan opkomende trends, luister naar gratis presentaties van niet de minste gasten van over de hele wereld en ontmoet de ontwerpers van de toekomst.

De eerste Stockholm Design Week werd gehouden in 2002. Sinds toen is het evenement uitgegroeid tot de belangrijkste week van het jaar voor Scandinavisch design. Tijdens de Stockholm Design Week kan ongeveer iedereen, die verbonden is met of geïnteresseerd is in Scandinavisch design, nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen en nieuwe impulsen mee naar huis nemen.

Toegangkaart voor één dag online 13/11-17 tot 6/2-2018 SEK 220, op de locatie SEK 250. Voor zaterdag 10 februari geopend voor particulieren; online en op de locatie – SEK 140. (1 SEK is ong. €0,10)
www.stockholmfurniturelightfair.se en www.stockholmdesignweek.com


 

4 & 5 FEBRUARI, SHOW UP VAKBEURS | EXPO, HAARLEMMERMEER

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en kado-artikelen. De vakbeurs richt op inkopers van woon- en kadowinkels, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Toegangkaart is gratis na invullen van het registratieformulier (online en alleen voor professionals).
www.showup.nl


19-23 JANUARI 2018, MAISON & OBJET | PARIJS

Maison & Objet

De plek voor de ontwikkeling van trends van consumenten, inspirerende ervaringen en alles wat de diverse merken te bieden hebben. Deze beurs bestaat uit drie grote gebieden, waarvan twee nieuwe ruimtes gewijd zijn aan textiel. MAISON staat voor interieur decoratie. OBJET voor concept en retail, en in het derde gebied INFLUENCES vind je luxe goederen, design en architectuur. Ervaar de synergie van de M&O EXPERIENCE. De grote versie van deze beurs vindt plaats in januari.

Toegangsbadge voor 5 dagen is €60,-.
www.maison-objet.com/en/paris


21-29 OKTOBER, DUTCH DESIGN WEEK | EINDHOVEN

Dutch Design Week Eindhoven

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Toegangkaart voor alle dagen is €19,00 (online).
www.ddw.nl


3-8 OKTOBER, VT WONEN & DESIGN BEURS | RAI, AMSTERDAM

VT Wonen & Design beurs

De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen.

Toegangskaart voor 1 dag is €16,50,- (online tot 3 oktober).
www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/


28 SEPTEMBER-1 OKTOBER, SALON RESIDENCE | SINGER MUSEUM, LAREN

Salon Residence Maen Interiors Martijn Ensink

Op zoek naar ultieme interieurinspiratie? Check tussen 28 september t/m 1 oktober 2017 in bij Nederlands spannende boutique hotel: Salon Residence in het Singer museum in Laren. Alle kamers, van lobby tot juniorsuite, zijn ontworpen door 17 vooraanstaande interior designers, samen met de mooiste merken en kunstgaleries. Kom inspiratie opdoen, ontmoet de createurs en stap in de aanstekelijke 3D wereld van Residence met een afwisselend programma van interviews en masterclasses in het splinternieuwe Singer-theater. Speciaal voor de 2e editie van dit succesvolle vierdaagse event opent Residence een hebberigmakende hotelshop vol interieuraccessoires…

Regulier Passe-Partout Voorverkoop t/m 27 september €20,00 (aan de deur €25,00).
http://www.salonresidence.nl


20-23 SEPTEMBER, 100% DESIGN | OLYMPIA, LONDEN

100% Design

100% Design is de grootste designbeurs van het Verenigd Koninkrijk. Je vindt hier de belangrijkste nationale en internationale merken verdeeld over vijf onderdelen: Interieur, Werkplekken, Keukens & Badkamers, Ontwerp & Bouwen en Opkomende Merken. De ultieme ontmoetingsplek waar architecten, ontwerpers, ondernemers, ontwikkelaars en grote merken naartoe gaan om inspiratie op te doen voor hun projecten.

Toegangkaart voor 1 dag is  £15,- (€17,-).
www.100percentdesign.co.uk/#/


 

 

 

ONTWERPEN

ADVIES

STYLING