Martijn Ensink

Martijn Ensink

is interieurontwerper en stylist bij zijn eigen bedrijf Maen Interiors.

Zijn grote passie is het ontwerpen van interieurs, het geven van gepast interieuradvies en het stylen van interieurs. Altijd op zoek naar het interieur dat bij jou, de gebruiker, past!

Een korte geschiedenis…
Een aantal jaar geleden heeft Martijn het roer omgegooid. Gedurende het volgen van de opleiding Binnenhuisarchitectuur, is hij gaan werken in de interieurwereld bij projectinrichter, InteriorWorks. Dit is één van de grote spelers op het gebied van projectinrichting in Nederland. Martijn hield zich met name bezig met de inrichting van hotels, restaurants en bars. Zij waren betrokken bij zeer inspirerende en mooie interieurs, onder meer voor Hotel Arena, de A’DAM Toren (The Loft, Membersclub, Madam), Hotel W en het Jaz Hotel.

En nu…
Maen Interiors is zijn eigen bedrijf. Hij richt zich op het ontwerpen en stylen van spannende en mooie interieurs. Het kan gaan om kleine veranderingen omdat je interieur iets mist. Of je komt er samen met je partner niet uit, want je hebt allebei een andere smaak. Wellicht heb je een nieuw huis gekocht of mag je bestaande woning eens flink onder handen genomen worden. Daar kan Martijn je bij helpen. Uiteraard kan hij ook helpen bij de (nieuwe) inrichting van een hotel, restaurant of bar!

Interesse gewekt?
Wil je meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op met Martijn en wie weet gaan jullie samen werken aan een mooi project!

Tot snel!

Oh ja, Maen spreek je uit als Maan!


ONTWERPEN

ADVIES

STYLING