Werkwijze

Werkwijze

Een nieuw huis betekent een nieuw begin, maar ook met je huidige woning kun je toe zijn aan een nieuw begin. We willen allemaal een plek waar we ons thuis voelen, maar helaas ervaart niet iedereen dat. Daarbij speelt de inrichting en indeling een grote rol. Lees verder als je daar verandering in wilt aanbrengen.

Martijn gaat, afhankelijk van het gekozen pakket, min of meer volgens de onderstaande vier stappen te werk:


STAP 1: HET INTAKEGESPREK
Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek om de wensen en de werkwijze te bespreken. Martijn zal foto’s maken van de ruimte(s) en de maten opnemen indien er geen plattegrond of bouwtekening voor handen is. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.  


STAP 2: DE ONTWERPFASE
Na het eerste gesprek begint Martijn met het maken van:

  • meerdere moodboards, zowel abstract als met interieurbeelden (alle pakketten);
  • mogelijke indelingen van de ruimte(s) (alle pakketten); 

Hierop volgt een eerste terugkoppeling om te kijken of het de goede kant op gaat. Vervolgens gaat Martijn verder met

  • het omzetten van het gewenste indelingsplan in een definitieve plattegrond (2D) (alle pakketten);
  • een 3D-visualisatie met mogelijkheid tot een 3D-film (alleen pakket 3);
  • het meubel- en lichtplan met info over merken, uitvoeringen, typen etc.(afhankelijk van het pakket);
  • een kleuren- en materialenplan waarin de specifieke kleuren en materialen voor het decor (vloeren, wanden, ramen en plafond) en de stukken (meubelen, armaturen, accessoires e.d.) aan bod komen (alle pakketten);
  • styling tips (pakket 1) dan wel een styling plan (pakketten 2 en 3) en mogelijk een shopping list (pakketten 2 en 3).


STAP 3: HET EINDONTWERP MET ADVIES
Het totaalplan wordt gepresenteerd. Je krijgt het ontwerp op papier en indien mogelijke enkele fysieke materiaalstalen. Het plan kan worden uitgevoerd. 


STAP 4: DE STYLING EN HET EINDRESULTAAT
Samen kunnen jullie ervoor zorgen dat het ontwerp ook echt in de praktijk wordt uitgevoerd. Samen shoppen of je koopt zelf het meubilair en de verlichting op basis van de shopping list. Martijn kan aan het eind helpen met de styling. Je kunt ook kiezen voor projectmanagement, dan zal Martijn het project in de uitvoering gaan begeleiden.

Pakket MAEN 3 COMPLETE wordt het meest gekozen, vanwege de 3D-visualisatie. Hierbij krijg je namelijk het beste beeld van het mogelijke eindresultaat. En vanwege de begeleiding van de uitvoering, zodat je zelf niet alles hoeft te regelen.Mocht je nu specifieke wensen of vragen hebben of een los onderdeel willen, dan kan dat natuurlijk ook. Voor een prijsindicatie op basis van jouw situatie kan je natuurlijk vrijblijvend contact opnemen.

 

ONTWERPEN

ADVIES

STYLING