top of page

OVER MARTIJN

Martijn Ensink is interior designer en zijn grote passie is het ontwerpen van interieurs, het geven van gepast interieuradvies en het stylen van interieurs. Altijd op zoek naar het interieur dat bij jou, de gebruiker, past!

 

Een korte geschiedenis…


In 2017 heeft Martijn Ensink zijn bedrijf MaeN interiors opgericht. Daarvoor heeft hij een opleiding Interieurontwerpen gevolgd en werkte hij bij projectinrichter InteriorWorks. Dit is één van de grote spelers op het gebied van projectinrichting in Nederland. Martijn hield zich met name bezig met de inrichting van hotels, restaurants en bars. Zij waren betrokken bij zeer inspirerende en mooie interieurs, onder meer voor Hotel Arena, de A’DAM Toren (The loftMembersclub, Madam), Hotel W en het Jaz Hotel.

Na ruim 5 jaar staat zijn bedrijf en zijn er al diverse mooie projecten gerealiseerd. Als interieur designer richt Martijn zich op het ontwerpen en stylen van spannende en mooie interieurs. Hij geeft advies op maat! 

In contact komen?
 

Wil je meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op met Martijn en wie weet gaan jullie samen werken aan een mooi project!

 

Tot snel!

 

Oh ja, MaeN spreek je uit als Maan ;-) !

Martijn | Maen Interiors.png
bottom of page